NEWS YU EX FORUM
Ukoliko se niste registrovali to učinite kako bi mogli videti sve što se nalazi na ovom forumu. Hvala

Pravila foruma koja se moraju poštovati

Ići dole

Pravila foruma koja se moraju poštovati

Počalji  Admin taj Uto Okt 05, 2010 11:25 pm

UPUTSTVO ZA NOVE ČLANOVE FORUMA
Admin Danas u 23:13

Ako je ovo vaša prva poseta, prvo pročitajte FAQ klikom na link. Moraćete da se REGISTRUJETE pre nego što budete mogli da pišete i čitate poruke. Kliknite na link da bi započeli proces registracije.
---------------------------------------------------
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post and read messages. Click the register link above to proceed.
Postavljanje informacija kojim se narušavaju autorska prava nije dozvoljeno na ovom forumu! Uređivački tim YU EX FORUMA™ foruma obavezno kontroliše sadržaje objavljenih informacija, no zbog obimnosti ipak nije moguće izvršiti kontrolu sadržaja svih poruka. Misija foruma je isključivo edukacija, a svaki član je odgovoran za zakonitost podataka koje objavljuje!
---------------------------------------------------
Posting copyright protected information without propper permission is strictly forbidden on this forum! Even though Administrators and Moderators from YU EX FORUM™ forum try to delete or edit all the posts with content that is not allowed, yet, it is not possible to check all the posts... Forum mission is solely for education purpose only, and every member is responsibile for legality of his own post!
---------------------------------------------------
YU EX FORUM™Pravila foruma koja se moraju poštovati:1. Jezik za pisanje na ovom forumu je neki od jezika sa prostora bivše YU teritorije! U slučaju da pišete drugim jezikom, dužni ste da napišete prevod teksta kojeg objavljujete kako bi isti razumeli i ostali članovi foruma (ako nije drugačije naznačeno).

2. Religijske ili političke rasprave na ovom forumu su najstrožije zabranjene!!! Objavljivanje uvredljivog i/ili nasilničkog teksta, slika, avatara, potpisa, lokacija,... neće biti tolerisano i biće strogo sankcionisano!!!

3. 'Post'-ovi moraju biti u odgovarajućim forumima. Korisnici se mole da pročitaju opis foruma pre postavljanja svog 'post'-a. Upotreba 'FULL CAPS' (SAMO VELIKIH SLOVA I SIMBOLA) kao 'post'/'thread'/'topic' naslov, u postovima ili u Chatbox-u je zabranjena!!! Takođe molimo vas da proverite da li je slična tema već postavljena (koristite SEARCH)!

4. Objavljivanje putanja ka drugim 'www' lokacijama nije zabranjeno. Međutim, putanje ka lokacijama koje objavljujete ne smeju biti "živi linkovi" - moraju da budu u sledećoj formi:
naziv lokacije
ili npr.
naziv lokacije
Dakle, neophodno je upisati 'http://www.anonymz.com/?' ili 'http://www.anonym.to/?' pre direktne putanje!!!

Takođe, dozvoljeno je objavljivanje spoljnjih linkova i u sledećoj formi:
Kod:
http://yugoforum.serbianforum.info

5. Za svaki tekst koji ste preuzeli sa neke druge internet stranice, tj. za sve za šta niste autori, morate navesti izvor informacije!!!

6. Objavljivanje ključeva i "živih" spoljnih linkova u Chatbox-u je strogo zabranjeno.

7. Objavljivanje adrese elektronske pošte u u Chatbox-u je zabranjeno a u postovima nije preporučljivo. Ako se ipak odlučite da objavite vašu e-mail adresu na našem forumu, EX-YU TEAM ne odgovara za eventualne probleme prouzrokovane tim činom (SPAM poruke i sl.)!!!

8. Diskutovanje, 'upload' i dr. o 'card$haring'-u, kao i upload zakonski zabranjenih sadržaja, na forumu je zabranjeno!

9. Redovno ažuriranim 'software'-om obavezno proverite datoteke koje želite da 'upload'-ujete na forum. Datoteke ne smeju sadržati viruse, 'worms'-e, 'trojan'-ce, 'browser hijackers' i dr. maliciozne sadržaje.

10. Zabranjeno je reklamiranje, osim ako ne objavljujete LIČNI OGLAS (isključivo u forumu predviđenim za to), ili ako vam to 'admin'-i foruma lično dozvole!!! To se odnosi i na 'hosting' ponude, ponude drugih proizvoda, usluga i dr.

11. Administratori/uređivači foruma zadržavaju pravo da izmene ili uklone bilo koji 'post'. Odluka o tome šta je neprikladno je samo na administratorima/uređivačima foruma, a ne na korisnicima!!! Odluka administratora/uređivača je konačna!

12. Svi korisnici biće upozoreni maksimalno jednom do dva puta!!! Nakon toga sledi konačni/trajni 'ban' tj. isključenje sa foruma! Rasprava sa administratorima/uređivačima foruma, a nakon upozorenja, vodi ka momentalnom 'ban'-u (isključenju)!

13. Pravila foruma mogu biti promenjena bilo kada, bez naknadnog obaveštavanja korisnika o tome. Vaša je obaveza da proveravate sadržaj Pravilnika foruma redovno.Dobrodošli !
YU EX FORUM


avatar
Admin
Admin

Broj poruka : 1441
Datum upisa : 05.10.2010

Pogledaj profil korisnika http://yugoforum.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu